Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

 

Healer. Åndelig veileder, håndspålegger og livsrådgiver,

 men først og fremst medmenneske!

E-mail: healer@netcom.no

>

Vær hilset kjære medmenneske!

Gjesteside

 Takker for alle innlegg på gjestesiden. Mange som ikke kjenner til healing og da kan det være greit å få dine erfaringer. Om du ikke ønsker å legge ved navn, skriv monogram under innlegget eller skriv anonym. Gi beskjed om du ønsker innlegget anonymt.

Beklager om du ser jeg mangler ditt innlegg. Har hatt problemer med mailboksen på disse sidene.

 Både  Mailer og dato ble borte.  Send inn på nytt om ditt innlegg mangler.

Send en e-mail til healer@netcom.no

Ser helst at kunder av meg  skriver her for å dele sin erfaring med de som ikke er så kjent med alternativ behandling

For kontakt med meg :  healer@netcom.no eller sms til mobil: 988 04 675

Fant sidene dine tilfeldig og må legge ut mitt innlegg Noen år siden du hjalp meg men visste ikke du hadde disse sidene. Kom til deg etter avisinnlegg om deg, og hadde vel ikke så stort håp etter mange år med psykologer og følelsesmessige problemer etter vanskelig barndom og mye psykiske etterdønninger. Tror nok jeg var et vanskelig tilfelle ja :-) men du skal vite at din måte å snakke med meg har forandret mitt liv. Selv om det ble til at jeg flyttet og ikke kunne fortsette timene hos deg fikk jeg lære nok til å takle mine plager både med migrene og annet. TUSEN TAKK Walter Du hjalp meg å bedre mitt liv på ALLE måter

 

Ringte Walter etter å ha funnet disse sidene på nettet angående plager fysisk og følelsesmessig  , og var egentlig litt skeptisk, men ble positivt overrasket. Han var veldig jordnær, men hadde virkelig de rette ordene og rådene for min del. At det går an å treffe så sikkert på ting om meg som ingen vet, men samtidlig være slik i den måten du gir råd på... Ydmyk men og rett på sak. Var det jeg trengte for å få ting på plass og også for å se meg selv. Hadde vel hørt noe av det samme fra nære venner uten å "se , høre " så de ordene dine og den hjelp det ga forandret mitt liv på en måte jeg ikke kan forklare. Du jobber virkelig utefra hjertet Walter. Håper du får noe tilbake selv også. :-) Takknemlig tidligere fortvilt...

Hei Walter!
Må bare få si at internettsiden din er kjempeflott! :-)
Jeg har nå hatt to behandlinger hos Walter, og kan anbefale han på det sterkeste.
Har i mange år slitt med hodepine og div. smerter i nakke og skulder.
Til nå har den daglige hodepinen forsvunnet, og smertene i nakke og skulder er langt ifra det de brukte å være. Men jeg er fremdeles under behandling, og har stor tro på at Walter kan lette smertene enda mere. 
Jeg hadde ingen anelse om hvor stresset jeg var, for jeg hadde min første time hos Walter! Etter det har jeg funnet roen, og kan av den grunn takle mere og nyte hverdagen oftere. :-)
Tusen takk, Walter!!
Hilsen BKB.

Name:A&G
Referred By: Just Surfed In
Comments:
Hei Walter! Flott side :o) Til alle som vurderer å kontakte Walter: GJØR DET! Han er en kjempe flink healer, men først og fremst er han et fantastisk flott medmenneske. Han har stor visdom og et varmt hjerte, og en helt unik evne til å hjelpe deg selv finne de beste løsningene på dine problemer. 

Både jeg og min mann har fått så mye hjelp hos Walter at jeg har ikke ord for min takknemlighet over at han er vår venn. Etter behandling og samtaleterapi hos Walter ble vi, etter 6 år som ufrivillig barnløse, foreldre til verdens herligste lille jente. Vi har og begge lært utrolig mye og utviklet oss som mennesker etter at vi ble kjent med Walter.
 

hei. Jeg ville bare si tusen hjertelig takk til Walter, som har hjulpet meg med så mange forskjellige plager som: Angst, kjærlighetssorg, uro og mange andre følesmessige plager. Og herpes. Takket være Walter føler jeg at kroppen min har fått fred og at jeg endelig kan slappe av og nyte livet igjen, noe jeg ikke har gjort på lenge. Og noe jeg fortsatt ikke ville ha gjort hadde det ikke vær for ham. Så tusen takk Walter for all hjelpen, og for at du har vært så snill, varm og godhjertet. Jaret..

Takk til Walter for fjernhealing . Hadde plager med smerter og angst Har etter en telefonsamtale og en fjernhealing hatt det bedre enn på mange år. Forstår ikke hvordan dette virker, og var skeptisk da jeg ringte. Gjett om jeg er glad for at jeg tok mot til meg. Igjen TUSEN TUSEN TAKK Walter

Vi har gått til Walter for samtaler og healing , og det har vært en utrolig flott opplevelse. Vi har begge to fått hjelp til å mestre hverdagen og til å bearbeide og kvitte oss med masse unødvendig bagasje fra barndoms/ungdomsårene. Endelig kan vi se fremover og komme oss videre i livet ! 
Walter har møtt oss med stor respekt, og alt vi har sagt har blitt tatt alvorlig. Det burde være selvsagt, men det er alt annet enn hva vi opplevde i 4-5 år med tråling etter hjelp i helsevesenet. Walter opptrer rolig og forsiktig og han forklarer hva han gjør. Stemningen er behagelig og avslappet, og vi fikk begge straks tillit til han og hans behandlinger. Det var opprinnelig Anna som søkte hjelp, men vi begynte etter hvert å gå til behandling sammen. Det har vært en god opplevelse, og det har gitt vårt forhold et kjempeløft. Vi har også fått hjelp til å takle hverdagen og alt dens stress og hardkjør. Han har lært oss avspenningsteknikker og gitt oss helt ny energi.
Vi søkte opprinnelig hjelp for fysiske plager, og har oppnådd rask bedring, men vi har også fått så uendelig mye mer... Vi er svært takknemlige og ydmyke for at vi får lov å komme til Walter.

Tusen takk til Walter for stor hjelp med fjernhealing  og for støtte over telefon under den krisen jeg har vært i. Trodde ikke helt på dette men vet nå at det er mer mellom himmel og jord enn jeg ante. Er helt bra, og det vet jeg er ved hjelp av din hjelp. Takk for all støtte og hjelp.
K.A.P.

Folk flest går vel og "sliter" med sine små og store plager,man går kanskje til legen som finnerut at alt ser ut til å være i orden ,og føler seg vel ikke så mye klokere etterpå. Noen som kjenner seg igjen? Vel,sånn var det iallefall for meg.Og etterhvert lærer man seg å leve med plagene sine og tenker at,ok,sånn er det, jeg får bare innfinne meg med det. Tanken på å gå til en healer hadde vel ikke streifet meg engang ,før jeg tilfeldigvis traff på Walter Andre, og er det noen jeg vil anbefale til andre så må det være han.Jeg føler meg faktisk som et nytt og bedre menneske.Ikke bare selve healingen ,men også samtaleterapien synes å være en viktig del av det hele,for å få løst opp i "flokene" som kanskje ligger til grunn for plagene.
Vel,dette er mine tanker og mine plager,det er vel ikke likt for noen.Uansett kan jeg anbefale det på det varmeste,og Walter Andre er en av de fineste menneskene jeg noen gang har truffet. 
Tusen takk for all hjelp og støtte.Og en stor klem fra Nikita

Takk til Walter for Stor hjelp mange ganger både med psykiske og fysiske plager jeg har hatt. Har også fått hjelp til å få fred i min leilighet da det " spøkte" (mange rare ting som var)
TUSEN TAKK Walter

Name: Hanne Uldal

City/Country: Danmark

E-Mail: uldal@numerolog.dk

Så flot et oplæg.
Måske jeg via jer kan få kontakt med norske numerologer?
Jeg ændrer navne udfra fødselsdato.
De bedste hilsener
Hanne Uldal

 want to thank you Walter for everything that you have done for me, and maked my life better to live, THANK YOU SO MUCH!! Love D.S

Vil gjerne få takke Walter for effektfull behandling jeg mottok for en stund siden. For de som lurer på hva jeg fikk hjelp med kan jeg kort ramse opp: Angst og lettere form for depresjon,( Ble et nytt og bedre menneske!) Smerter i hofter og knær, (har ikke kjent samme smertene etter endt behandling). Har i det store og hele fått et nytt liv i gave, og det er en av de største gaver en kan motta. Er deg evig takknemlig Walter! hilsen L.E

Fin side.Har ingen erfaring med healing, men dette virket som noe jeg vil vite mer om.
Anonym

GRATULERER  MED NY HJEMMESIDE. HAR VÆRT HOS WALTER FOR HEALING FLERE GANGER. OGSÅ FÅTT FJERNHEALING OG SAMTALETERAPI B.L.A VÆRT KRONISK PLAGET MED BLÆREKATARR OG NYREBEKKENBETENNELSE. FØRSTE GANG JEG FIKK HEALING VAR JEG VELDIG SYK. BLOD I URIN OG SMERTER. SKULLE TIL LEGE DAGEN ETTER HEALINGEN OG DA VAR JEG HELT FRISK. DET VAR SOM BLÅST BORT TIL STOR UNDRING FOR MIN LEGE. SIDEN HAR JEG VÆRT GJENTATTE GANGER HOS WALTER FOR HEALING FOR FORSKJELLIGE PLAGER OG BLITT HJULPET HVER GANG. OGSÅ FJERNHEALING HAR HJULPET MEG. HEALING ER EN FANTASTISK ERSTATNING FOR ANTIBIOTIKA SOM HAR SKADET TARMSYSTEMET MITT. HEALING ER VELDIG AVSLAPPENDE BEHANDLINGSFORM BÅDE PSYKISK OG FYSISK, OG JEG ANBEFALER DETTE PÅ DET VARMESTE OG HÅPER FLEST MULIG VIL PRØVE DENNE ALTERNATIVE BEHANDLINGSFORM.
 

Jeg har tidligere  jobbet m healing sammen m Walter Jeg har personlig opplevd at min migrene som jeg har hatt siden barndommen forsvant etter healing! Han stoppet også flere tilløp til urinveisinfeksjon.. Han har et behagelig og rolig vesen og å få behandling er en meget god opplevelse...
Anbefales!
Ønsker deg alt godt og lykke til Walter!
klem fra Monica

Navn: Karl
Beskjed:
Virkelig en flott side du har fått lagt deg. Har vært inne et par ganger og funnet visdom hver gang. Jeg er nokså
ny i den åndelige verden, så det gjelder å gå litt forsiktig frem og hente litt informasjon . Hjertelig hilsen.

Kommentar:
Glad for at disse sidene er til nytte. La ut mine første sider om dette emnet i 98 og har sikkert totalt hatt 35 til 40 000 tusen besøkende etter den gamle telleren på min forige adresse medregnet telleren på denne adressen så interessen har vært stor men spesielt stor det siste året Alt godt ønskes fra meg. Walter


 

Navn: Gjest på siden din.
Beskjed:
Fin side og mye spennende å lese om. Holder du kurs i Trondheim ?

Kommentar:
Alltid glad noen finner nytte av sidene ;-) Ikke noen kurs nå men kommer til å legge ut om og når når det blir m.m send meg en mail så kan jeg legge deg til på min mailliste ;-) Alt godt ønskes fra Walter
 

Navn: E.O Nordland

Beskjed:
Hei Walter. Jeg viste ikke du hadde hjemmeside. Kom over den i kveld da jeg lette etter healer. Ser du ikke tar imot kunder nå, og også flyttet tilbake til Trondheim. Du er vel fra den byen du? Vil takke for hjelp du ga da flere ungdommer her i bygda drev med sort magi Har jeg ikke kontaktet deg dengang tror jeg flere liv ville gått tapt, og flere av de ville hatt store psykiske problemer. Vet ikke hva du gjorde og hvordan du klarte det, men positiv forandring ble det. De som kanskje var verst flyttet fra bygda og de andre har fått orden på livene sine Fint jeg fant siden din og at det her er mulighet til å skrive sin takk. Skal sende deg en mail i tilegg. Lurer på om det er noen healere du kan anbefale her nord nå? Gjelder helse denne gang. Sender mail med mer informasjon til deg. Håper alt er bra med deg. Takknemlig hilsen E.O

Kommentar:
Hei E.O Takker for hilsen Tror jeg husker denne saken og stedet... Vært tilsvarende ting andre steder jeg har måttet løst opp slike energier og noen år siden dette må det også være ...Men jeg tror jeg føler hvem og hvor dette er. Ikke så lett uten sted og navn ... ;-)Glad for å høre det fortsatt er bra der iallefall. Ikke særlig lurt for enkelte unge å bli lokket inn i slike ting. Om jeg husker rett var det noen voksne pluss endel tenåringer og unge voksne i dette her En lek som slår kraftig tilbake det der. Advarer fortsatt alle til å knytte seg opp mot alt som har med mørke energier mørk shamanisme eller woodoo og lignende.. Slår til syvende og sist kraftig tilbake på dem selv. Er kun i lys og gode gjerninger man henter varig åndelighet og kraft. Send meg den e-mailen du Spent på å høre mer om dette jeg og om jeg husker rett sted og sak ;-) Så får jeg og se om jeg kan hjelpe deg med det andre du nevner. I lys Walter

Navn: Torill
Beskjed:
Har vært mange ganger inne på siden din her. Synes den er fantastisk! Siden hvor du deler dine tanker, er veldig spesiell. Likte godt det du skrev om tønnene,en tankevekker for mange..Mye som man kan ta lærdom av der, gir rom for ettertanke om det som finnes rundt oss, og om det å være medmenneske...En ting jeg lurer på - Enkelte ganger når jeg har vært i et mørkt rom, så har jeg sett "lysglimt" som farer over veggen. Hva kan egentlig dette være. Føler ofte at det har vært noen der etterpå, men jeg vet ikke hvordan jeg skal forholde meg til det. Dette var bare noen tanker fra meg...Ha en riktig fin helg!
P.S Tusen takk for gode tanker du sender meg - det hjelper :-)

Kommentar:
hei Torill. Takker for hilsen og glad du setter pris på sidene mine her ;-)
Vankelig å si det du nevner med de lysglimtene Kan være energi fra deg selv eller hjelpere men også andre ting Alt ut fra sammenhengen i de gangene du har sett dette. Gjerne send meg en mail og forklar nærmere om det ;-) Alt godt ønskes deg fra fra meg ;-)

Navn: Elin

Beskjed:
Hei. Jeg vet ikke om dette har noe med healing å gjøre i det hele tatt,e mn ejg lurte bare på om det finnes noen som er type klarsynte eller sånnt i Trondheim som det går an å besøke personlig? Har du noe informasjon om det? Sånne telefoner osv er virkelig ikke min greie, emn å snakke emd noen personlig kunne vært ok. Hjelp?

MVH student

Kommentar:
Hei Ja det finnes flere, men jeg vet om ei som har endel av det du etterlyser her i Trondheim som jeg tør anbefale da det er mange forskjellige energier og både seriøse og useriøse der ute, men send meg en mail eller sms så kan du få hennes mobilnummer av meg Hilsen Walter
 

Navn: Winnie
Beskjed:
Heisann, veldig fine sider dette her. Synes dette er så interessant! :) . 

Varme hilsner fra meg.

Kommentar:
Takker for hilsen og glad du har nytte av de ;-) klem fra Walter

Navn: heidi

Beskjed:
har vært inne å lest litt,kjempe fint her inne.vurdere å ta kontakt med deg.ha en koselig helg:)

Kommentar:
Glad for at du syntes det ga deg litt her inne god helg tilbake til deg ;-) Walter

Navn: Judith Tengelsen
 

Beskjed:
Hei Walter.
Takk for sist.
Venter bare på at du skal bli Regnbuegeneral i Trondhjem eller er det bare å glemme ? klem fra Judith Regnbuepartiet.org

Kommentar:
Hei og takk for sist tilbake. Du brenner for Regnbuepartiet ditt ennå ser jeg ;-) Bra du står på med det du brenner for. Har det blitt endel medlemmer da? Politikk er ikke min vei som tidligere sagt men ære være alle lys som brenner for forandringer. Lykke til for deg og dine prosjekt ;-) klem
 

Navn: Istvan

Beskjed:
Hei Walter.!
Tusen hjetelig takk for de gangene du har hjulpet Karin som var så dårlig at hun ikke klarte og stå opp av sengen.Husker jeg fikk svar på mail av deg på søndag hvor du sa du skulle gjøre ditt beste. Stor var forundringen da Karin neste morgen satt på sengekanten.
Takk Walter for at du er den positive og hjelpsome sjelen her på jord som hjelper de som har det vondt.
Karin I.H

Kommentar:
Hei Istvan.
Takker for din hilsen her. Gode tanker til dere begge fra meg. Walter


Navn: Siv

Beskjed:
Hei Walter!
Fant veien til deg og siden din. Et herlig sted. :) 
Så godt å se det finnes sjeler som bare vil andre godt!
Hilsen en venn
Varm klem

Kommentar:
Takk for din hilsen Siv En god sommer ønskes deg ;-)

Navn: GS,snart naboen din;)

Beskjed:
Hei Walter.Tusen takk for alle de gangene du har hjelpt meg med healing og gode ord.Du er virkelig en varm,god og nydelig sjel,Walter!


Til dere som tenker på å ta kontakt med Walter: Gjør det! Kan annbefales på det sterkeste!!


Måtte det alltid lyse over dagen din,Walter.
Stor klem

Kommentar:
Takk for fin koselig hilsen. Glad for å kunne hjelpe jeg Klem W

 

Navn: en liten sjel

Beskjed:
Hei på deg;-)
Surfe bare innom sidene dine her og kjenne på den gode energien din. Det er en flott side du har;-) Du er en sann healer du, men det har eg fortalt deg før... Eg bøyer mitt hode i respekt for din kjærlige sjel :) Om eg blir syk en gang, vett eg kor hjelpen er å finne.
Sender deg en STOOOR klem fra en liten sjel;)

Kommentar:
Hei Koselig da og takk for hilsen her ;-) Som jeg og har skrevet til deg tidligere så er du en nydelig sjel med et sterkt nydelig lys Bøyer mitt hode i respekt for deg tilbake jeg S Klem fra meg Walter

Navn: venn

Beskjed:
Siden din er helt fantastisk, og ga en positiv og velmenende virkning på meg, glad det finnes mennesker som deg, som gir av sin energi, gir av sin tid, gir av hjertet sitt, og har evnen til å dele medfølelse og empati for smerten noen av oss sliter med, Takk Walter for at du er du, og håper alt er ok mmed deg også. Klem fra en venn.:p

Kommentar:
Takk L  ;-) Du er en sann healer med hvordan du er i ditt liv og til medmennesker du da ;-) Annen måte å være healer og lysarbeider på det ;-) Stor respekt for deg min venn Klem

Navn: Annika
Beskjed:
Meget spændende webside du har her.
Jeg vil helt sikkert vende tilbage :) 
Knus Annika

Kommentar:
Takker for innlegg og regner med knus betyr klem eller noe slikt ;-) så klem og velkommen tilbake fra meg Walter
 

Navn: Alv

Beskjed:
Hei Walter.
klokka er snart halv tre.
jeg fant din side her og har lest. Jeg er healer som deg, har bare holdt det for meg selv. veldig lenge, alt for lenge. dette var en fin side. takk for at du sprer info om englene, jeg har malt engler i flere år, de har jeg også gjemt. sender lys å kjærlighet til en vaker ny dag som våkner og alle mennesker. :love1:

Kommentar:
Takk for koselig tilbakemelding Bra siden gjør nytte og gir positiv glede og energi Lykke for din dag og ditt virke Bare åpenhet om dette som kan jage vekk frykten mange har da det er ukjent for mange Dette er og til sperre for mange for å fortelle om sine evner og erfaringer Derfor er det bra med slike innlegg som ditt her. takk for det. :-)

Navn: B.E.

Beskjed:
Var for noen år siden hos deg for healing da det var påvist strupekreft på meg. Var redd for hvordan det ville gå med meg men ikke hatt mer enn noen få besøk på sykehuset før jeg kom til time hos deg. Fikk gode råd og healing og uten at jeg kan forklare det den dag i dag var neste besøkene på sykehuset med det resultat at strupekreften var borte .... Noe må ha sammenheng med den healingen jeg fikk av deg den gangen Uansett vil jeg igjen takke for din hjelp og for den varmen jeg ble møtt med hos deg dengang Hilsen fra B.E

Kommentar:
Hei og velkommen til min hjemmeside og ;-) Bra å høre det fortsatt går bra med deg. Gode tanker fortsatt fra meg og takk for ditt innlegg her. Walter

Navn: Stian

Beskjed:
Har lest i hjemmesidene dine mange ganger og tenkt jeg skulle lagt igjen beskjed men det har bare ikke blitt. Vil takke for fjernhealing du ga meg for 7-8 år siden for mine plager.(Problemer med ballansenerven og hodepine) Ikke vært plaget siden.Tusen takk Walter

Kommentar:
Husker deg :-) Godt å høre det fortsatt går bra med deg S Hilsen fra W


Navn: Navn: wenche anita

Beskjed:
Navn: wenche anita
kirkenes
Kommentar: ville bare fortelle hvilken flott menneske walter er som gir av sin tid til å hjelpe andre mennesker.glad for at det finnes sånne som han. Fikk en nyttårs hilsen fra walter i form av sms. Ble virkelig rørt. det rare var at jeg hørte fra walter akkurat når det trengtes.Jeg spurte walter om han kunne prøve å hjelpe en alvorlig syk person som var innlagt nettopp på nyttårsaften.Walter skulle gjøre det han kunne der nede hvor han bor.par daga etterpå var den her alvorlige syke personen utrolig nok på bedringens vei? Legen skjønnte ikke hvordan det var mulig, med tanke hvor syk den her personen var.Vedkommende slapp ut etter tre dager.personen er virkelig kommet seg på uforklarlig hvis, og det tror jeg var Walter sitt verk. Har selv tatt kontakt med Walter tidligere, og jeg har kjent på kroppen når Walter har fjern heala meg. Utrolig godt og positiv opplevelse.Jeg falt til ro med en merkelig følelse av fred i mitt hjerte. Takk for at du er den enestående personen du virkelig er Walter..... 
Kommentar:
Hei takker for fine ord. Glad for å hjelpe jeg. Fikk bra hjelp fra gode tanker fra deg og for personen du spurte om hjelp for og så du har og vært med på å heale her. Minner alle på at gode tanker for andre er viktig. Motsetning i energi i forhold til å tenke negativt er å sende positive tanker på at noe skal bli bra. Og gode tanker for et annet menneske er en sterk gjerning og en sterk kraft. Så takker for ditt eget her og jeg ;-) klem W

Navn: Else H
Beskjed:
Ville bare takke for fjernhealing. Etter to uker med fjernhealing fra deg og etter å hatt betennnelse i skulder og smerte og i nakke hver dag i to måneder uten at hverken medisin eller annen alternativ behandling har hjulpet bestilte jeg fjernhealing fra deg. Siste forsøk på å få hjelp. Merket bedring etter den første uken, men i løpet av den andre uken er alle smertene helt borte. Tusen tusen takk for din hjelp Walter Takknemlig hilsen fra Else
 

Navn: Solan

Beskjed:
Hvordan vet du alt dette om engler?Tror du på dem?Jeg så engang noe jeg ikke vet hva var,men bare at det ikke var noe jeg hadde sett før.Det var høyt sirka 2 meter,å det lyste hvit av de3t.Detlyste så hvit at jeg ikke så hva akkurat det var.Hva tror du det var?

Kommentar:
Hei S. Kunne godt være engler men finnes og endel andre energier som er med oss uten at mange observerer dette.Derfor kan jeg ikke ved slik kontakt garantert svare deg Må vite mer og kjenne mer rundt din energi med navn og mail for å føle mer konkret på ditt tilfelle av nærhet med disse energiene. Du er våken på dette da og råder deg til å observere mer uten frykt Du vil sikkert få opp mer etter hvert og om mer råd kan du sende meg e mail. Synes fokusen om engler har blitt litt svevende i samfunnet nå. Min erfaring er at de holder seg helst i bakgrunn og ikke liker for mye fokus. Må være veldig ydmyk med kontakten med de og får det samme tilbake ved kontakt Gjensidig ydmykhet og respekt ;-) Er vel slik vi mennesker burde vært og ... ;-)
 

Navn: Monica

Beskjed:
Wednesday 03/15/2006 0:35:31am 
Name: e-mail innsendt med spørsmål fra Monica 
Homepage: http://(Etternavn holdes anonymt) 
E-Mail: anonymt 
Referred By: E-Mail 
City/Country: 
Comments: Gode kritiske spørsmål fra Monica.(Etternavn holdes anonymt)
:-) Walter André Råen


>>Heisann!> Jeg kom over hjemmesiden din via en venninnes side, og lurer på 
>>om du kanskje kan svare meg på noe..
>>Jeg synes alt åndelig er veldig spennende, men jeg vet ikke helt hva jeg 
>>skal tro om healing. For meg, er det noe som foregår i den virituelle 
>>verden (spill etc.). Er mye av healingen psykisk? Det at de fleste tror så 
>>sterkt at du kan hjelpe dem, at det faktisk blir bedre. Du sier jo selv på 
>>siden din at det også hjelper mot psykiske problemer. Blir du da en slags 
>>psykolog? Alle har vi psykiske problemer (noen mer enn andre), men for min 
>>del tror jeg neppe det hjelper med varme hender.
>>Som sagt tidligere, så tror jeg på åndelige ting, men det jeg ikke forstår 
>>er hvorfor visse mennesker får disse egenskapene. Hva har de gjort for å 
>>fortjene det? Mange er bare bløffmakere som vil tjene penger på andres 
>>uvitenhet (jeg sier ikke at du er slik, jeg sikter heller til disse tv- 
>>programmene (Åndenes Makt etc.)). Er det fordi dere er mer mottakelige for 
>>slike ting? Kan man trene seg opp til å bli mer mottakelig? For, som jeg 
>>har funnet ut, det hjelper ikke å tro.
>>
>>MVH
>>MonikaKommentar:
>Subject: Hei på deg og :) 
>
>Til ditt første spørsmål må jeg bare svare at mye i vår helse styres av 
>egne tanker Tenk deg syk eller tenk deg frisk.... :-) men ingen avgjørende 
>betingelse for at healing kan hjelpe er min erfaring Mange som ikke har 
>hatt noen tiltro men tvert imot Blir de beste ambasadører for dette de når 
>de ser det virker :-)
>
>Er ikke noen "slags psykolog" ...og det er vel kunder som har skrevet om 
>det på hjemmesiden min så vidt jeg husker... Har lang erfaring med 
>mennesker, og kanskje endel menneskekunnskap, og også lært endel psykologi 
>(av egen interesse og gjennom en jeg gikk i lære hos som hadde dr grad i 
>psykoterapi) og kombinerer dette med klarsyn ved å lytte , være 
>medmenneske, gi råd (finne flere nøkler som kunden selv føler hvilken som 
>blir rett. ) ( VIKTIG for meg dette siste at det er egne valg og ikke styrt 
>av terapeuten ) Ofte får jeg tilbakemeldinger at virkningen av healingen, 
>kombinert med kundens sin trang til å snakke, åpne opp om problemer er en 
>fin kombinasjon. Healing kan være en meget ballanserende beroligende 
>prosess i seg selv.
>
>Mener at de fleste har egenskaper på slike ting, noen mer eller mindre 
>selvsagt , men dette er også noe som må trenes opp endel. Det å lære å 
>sense må brukes og på den måten trenes opp, men det er og viktig å lære seg 
>å gjøre dette på en slik måte at man ikke gjør skade. Bruker å sammenligne 
>med f.eks. å lære seg å tegne eller male Alle kan lære seg det 
>grunnleggende men noen har lettere for det og mer egenskaper for dette. Er 
>hverken mer eller mindre enn det eksemplet :-) Bare viktig å vite hva man 
>gjør og ha etikk og respekt med for sine medmennesker. Er ikke mer 
>spesiell på noen måte vi som holder på med dette. Noen vil vel alltid prøve 
>å skape mer mystikk rundt det, men da ligger det vel litt useriøse motiv 
>bak kanskje :-) Har hatt samarbeide med enkelte leger og psykologer og det 
>er en viss tendens til at noen som åpner for slike egenskaper, har kjempet 
>seg gjennom livskriser på en eller annen måte og kommer seirende ut av 
>slikt før de oppdager varme hender og andre sanser, egenskaper men dette er 
>ingen hovedregel . Noen har det med hele livet.
>Tror jeg fikk med svar på dine spørsmål her Om det er mer så bare mail meg 
>igjen
>Hilsen Walter Råen

Ps. Kan denne dialogen legges ut på min side Anonymt ...? Kan være flere 
som lurer på det samme som deg 
Takker om det er ok for deg 

Ja, selvfølgelig.. Det er bare å legge den ut på hjemmesiden din ;) 
Takk for utfyllende svar på det jeg lurte på..
MVH
Monika


Navn: Ingeborg

Beskjed:
Vær hilset, O Store Menneske! :) 
Jeg er nok ikke kunde hos deg... enda, men var hos healer Henriksen for 2 dager siden. En god opplevelse, men uten de store tilbakemeldingene. Det eneste han sa, var at han følte momentant at jeg hadde mye åndelighet i meg. Dette er noe jeg vet fra før, men ikke har brukt på flere år pga blokkeringer etter en tragisk ulykke jeg var vitne til. I mangel på tilbakemeldinger ang helse og blokkeringer, så ringte jeg noen klarsynte igår kveld, noe som kostet meg den nette sum av kr 1200... Men beskjeden er den samme... jeg har åndelige evner.. men hva gjør jeg så videre?? Vil gjerne få brukt dem igjen, men for tiden klarer jeg ikke engang å komme i mediativ tilstand!!
Da du virker veldig jordnær og vis, så spør jeg om råd... Klem fra Ingeborg.

Kommentar:
Takker for hilsen og svar er sendt på din e mail adresse som sto i ditt innlegg.

 

 

E-mail: healer@netcom.no

 

 

Ser helst at kunder av meg skriver her for å dele sin erfaring med de som ikke er så kjent med alternativ behandling

Copyright © 2009 healer.no, sidene er beskyttet av Åndsverksloven.

Copyright!