Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!
healer, healing,trondheim,norway, Walter Andrè Råen, meditasjon, kurs, alternativ medisin, urtemedisin,the Indian Board of Alternative Medicines, psykoterapi, samtaleterapi

 

 

E-mail: healer@netcom.no

Healer. Åndelig veileder og livsrådgiver, men først og fremst medmenneske!
 

 Energiballansering, healing, chakrahealing, samtaler , reiki, fjernhealing, avspenning, affirmasjoner, meditasjon, rensing av hus og områder, div kurs m.m.Også omreisende virksomhet med behandlinger og div kurs.
 

Litt om healing og hva som skjer.

Mange har en oppfatning om at  healere til enhver tid kan lese tanker, se inn i, og nærmest spå fremtiden. Må presisere at dette ikke  stemmer. Jeg  leser ikke tankene til mine kunder, og bruker kun klarsyn når kunden direkte ber om det, eller om det er noe som kommer frem under healingen som er relatert mot problemene man vil ha hjelp for. Vi er alle mennesker på lik linje med våre klienter. Det som eventuelt skiller oss er at evnene/gaven vi har fått gjør at sansene våre er åpnere enn hos folk flest, og også litt mer vandt til å høre på disse sansene, og disse bruker vi for å hjelpe folk til å få en bedre forståelse for sin fysiske (helserelaterte problemer) og/eller sin psykiske helse. Den åndelige kontakten kan også brukes for å hjelpe kundene innen åndelige spørsmål. 

Alt som dukker opp enten med mitt eget klarsyn, eller fra den åndelige siden er med STOR  respekt for deg som person. Har også selvpålagt taushetsplikt om alt du forteller..

(Ved plager som har vært over lang tid anbefales minimum tre behandlinger)

Slik foregår ofte en healingtime hos meg

Første som skjer ved besøk hos meg er en liten prat om hva du kommer til meg for.  Dette for å få vite eksakt hva du ønsker jeg skal hjelpe deg med og det dit meg en mulighet til å sanse litt om energifeltet ditt.  Videre ligger kunden på en behandlingsbenk eller en stol og jeg sitter bak benken/stolen og holder hendene på skuldrene dine.. Dette da jeg "sanser" plager og hindringer gjennom min egen kropp på denne måten..

Deretter kan det være at jeg kommer med spørsmål til kunden rundt det jeg sanser og jobber litt på enkelte punkter på kroppen ( Ofte  albuer knær mave føtter og lignende. ) dette for å åpne for energibanene.

Jobber også en del i auraen og energifeltet utenfor kroppen ( Mer om aura på min side om dette.)

Gjennom hele seansen foregår det en lett samtale mellom meg og kunden, også med forklaringer på hva jeg gjør og føler, og seansen avsluttes ofte med ballansering av energiene og rensing av auraen.

Helt til slutt tar vi en kort samtale og om hva som eventuelt har kommet frem under healingen.

Mer om healing på siden om healing

Alt i ro og harmoni og for å hjelpe DEG

VELKOMMEN SKAL DU VÆRE:.

Fjernhealing

Man bestiller en fjernhealing over tlf e-mail eller sms  Oppgi navn fødseltidspunkt ( Dato) og bosted eller stedet hvor du oppholder deg

 Kan være en fordel å avtale et tidspunkt for avstandshealingen, men det er ikke nødvendig.

Kan også ta avstandshealing på andre enn deg, men etter ditt ønske.. Ber alltid sjela til vedkommende om tillatelse for healingen.

Jeg går inn i meditasjon og bønn for å hjelpe deg, og du trenger ikke å være i telefonisk kontakt med meg under seansen. Får sanset gjennom min egen kropp, og i syner hvordan jeg kan avstandsheale deg. Du kan merke at du blir trøtt under avstandshealingen, og varme eller kuldefølelse i kroppen. Dette er en del av prosessen. Bruker navn, fødselstidspunkt i åndelig bønn, og stedet du oppholder deg i min meditative healing for deg. Derfor er det fint om du oppgir dette i din henvendelse sammen med opplysninger om hva du ønsker hjelp for.

E-mail: healer@netcom.no

Hilsen til deg fra:
Walter André Råen

 

 

 

 

Hva er healing

Hvordan skjer healingen.

Hva er fjernhealing Mer om Walter

Aura- farger

Chakra og litt om Stener og krystaller

Visdomsord

 

Gjestebok

Her har tidligere kunder skrevet

 

healer, healing,trondheim,norway, Walter Andrè Råen, meditasjon, kurs, alternativ medisin, urtemedisin,the Indian Board of Alternative Medicines, psykoterapi, samtaleterapi

 Priser   

Husk navn å oppgi navnet ditt, stedsnavnet du oppholder deg og fødselsted og telefonnummer du  er å nå på.

Siden er besøkt   HPShopping Coupons  ganger

Denne siden er laget av Walter André Råen