Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!
healer, healing,trondheim,norway, Walter Andrè Råen, meditasjon, kurs, alternativ medisin, urtemedisin,the Indian Board of Alternative Medicines, psykoterapi, samtaleterapi

Copyright © 2009 healer.no, sidene er beskyttet av Åndsverksloven.

 

Vær hilset kjære medmenneske!

Om elementer på sidene ikke vises trykk oppdater ;-)

Velkommen til sin hjemmeside

 

Tar ikke imot nye kunder nå , men om du vil jeg skal gjøre et unntak for deg med råd, fjernhealing og bønn eller healing så send meg en e-mail med opplysninger om hva du trenger hjelp eller råd for. Husk navn og telefonnummer og bosted.

Send en e-mail til healer@netcom.no

 

Hva er healing

Hvordan skjer healingen.

Hva er fjernhealing Mer om Walter

Aura-farger

Chakra og litt om Stener og krystaller

Visdomsord

 

 

Gjestebok

Her har tidligere kunder skrevet om sin erfaring om healing og meg.

 

healer, healing,trondheim,norway, Walter Andrè Råen, meditasjon, kurs, alternativ medisin, urtemedisin,the Indian Board of Alternative Medicines, psykoterapi, samtaleterapi

 

Siden er besøkt   HPShopping Coupons  ganger

La ut mine første sider om healing og alternative  emner i 98 for informasjon til åndelige søkende Den gamle telleren min nådde ca 15 000 besøkende, men ved ny hjemmesideadresse ble det lagt inn ny teller som startet på 0  som vises over her så interessen har vært stor.

 

Hvordan velge healer

I forhold til at det er en jungel av alternative behandlere (både seriøse og  useriøse)  etter hvert har det blitt vanskelig å velge hvem og hvilken behandling som  er rett.

Er  bare slik at når det de siste årene har blitt mer snakk om alternativt åndelighet og healing har det og sin bakside Noen ser butikk i dette eller har behov for å tilegne seg de er, kan noe uten at det er slik, men det er ofte slik at de selv ikke har sin ståsted i livet ennå og tror de ser en løsning gjennom å "bli " terapeut. eller sjamaner... Er ikke mange av de som egentlig burde ha lov til å bruke den tittelen Er ikke en haug av sjamaner eller medisinmenn i urkulturene heller. Har man samisk eller indiansk gener i seg eller noen i slekta som har hatt evner  vil ikke det si det samme som at man har evner for dette

Er lett å kopiere sider og tekst fra andre terapeuter å annonsere uten å ha noe som helst dybde og kunnskap evne for å holde på med behandlinger mm. Masse kurs både seriøse og mindre seriøse å gå på og noen er vel ubevist useriøs og andre kynisk for materielle grunner eller status.  Skiller seg ofte veldig ut disse annonseringene. De lover helbredelse Lokker med masse kurs og kursreiser til andre land eller netthandelbutikk.

Forstår det kan være vanskelig for folk å sile ut og at de er eller blir skepsis.

 En terapeut som er seriøs har som regel gratis annonsering ved godt rykte og blir kjent gjennom de som har blitt ført til terapeuten.

Vær kritisk Følg mavefølelsen din og ikke la deg sjarme av markedsføring.

Før var det ikke særlig status å si man var healer da folk ikke var særlig åpen for slikt og det var resultatene man hadde som ble annonseringen Nå er det ikke slik mer og da får folk denne valg problematikken. Har ofte følt de siste årene at jeg ikke har ønsket å kalle meg healer da det har blitt slik det er blitt innen det alteranitive så foretrekker mer å bruke medmenneske jeg, men  det er jo healing jeg driver med så ... Blitt mye useriøst i det alternative nå når det er "stuerent" blant folk.

I den forbindelse har jeg noen hovedråd innen området healing eller medier og andre alternative terapeuter . Om terapeuten garanterer helbredelse er det et stort varsko .... Ingen kan love dette!!! Tyder mer på lokkeannonsering , og mangel på ydmykhet etter min mening. .De fleste seriøse healere trenger ikke å annonsere på en slik måte eller " skryte" på seg helbredelse Ydmykhet for å være et redskap og la prosessene bli slik de skal bli er det viktigste... .

Noe av det tristeste jeg har sett som healer er når det  annonseres helbredelse mm av enkelte terapeuter og skuffelsen i øynene til pasienten etter behandling uten resultat. Har observert dette selv på alternativt treff og kunne gråte av å se dette. Vært med i det alternative miljøet så mange år at jeg dessverre har observert slike terapeuter , både fra Norge og andre land... eksemplet jeg nevnte her er en fra England men og fått tilbakemeldinger om flere slike her hjemme og.

Om du finner en healer du ønsker å prøve og har gått til denne i  3 behandlinger og ikke noe som helst  skjer Slutt hos denne, eller finn en annen Etter en til tre behandlinger burde noe ha skjedd :-)

Linker og anbefalte terapeuter

 

Litt egne tanker om vår tid og åndelighet

 

Tar ikke imot kunder nå , men om du vil jeg skal gjøre et unntak for deg med råd, fjernhealing og bønn eller healing så send meg en e-mail med opplysninger om hva du trenger hjelp eller råd for. Husk navn og telefonnummer og bosted.

Send en e-mail til healer@netcom.no

 

Ave Maria - Cecilia - The Healing Voice

 

Erke engler  Engler alver devaer og lysvesener    

 Tanker fra Walter André om tiden nå og åndelighet.Ny Gjestebok

(Trykk her for tidligere gjestebok og referanser)

Ser helst at kunder av meg  skriver her for å dele sin erfaring med de som ikke er så kjent med alternativ behandling

 Takker for alle innlegg på gjestesiden. Mange som ikke kjenner til healing og da kan det være greit å få dine erfaringer. Om du ikke ønsker å legge ved navn, skriv monogram under innlegget eller skriv anonym. Gi beskjed om du ønsker innlegget anonymt.

Beklager om du ser jeg mangler ditt innlegg. Har hatt problemer med mailboksen på disse sidene.

 Både  Mailer og dato ble borte.  Send inn på nytt om ditt innlegg mangler.

Spørsmål ber jeg om sendes på mail og ikke legges inn her da det vil bli slettet.

 

Useriøse beskjeder blir slettet og ip adressen oppsporet og dato klokkeslett notert ned.
Eksempelvis har siste tullmelding "Kim" Ip adresse: 84.211.40.207 og Navn: "Ove"
Ip: 79.160.145.14

For kontakt med meg : 
healer@netcom.no eller sms til mobil: 988 04 675

.I spøkefull sans medlem av :

 ;-)

"Long hair is much more than just a thing of vanity for me. It is tradition.... identity.... and even spirituality.

 When I feel my hair on my back, I am reminded of the years it has taken to grow, and how I too have grown."

Denne siden er laget av Walter André Råen

Spirituell healer og åndelig veileder men først av alt medmenneske.Energiballansering, healing, chakrahealing, samtaler , reiki, fjernhealing, avspenning, affirmasjoner, meditasjon, rensing av hus og områder, div kurs m.m.Også omreisende virksomhet med behandlinger og div kurs. Diploma in spiritual healing fra Indian Istitute of alternative medicines.Affilliated to the open University for complentary medicines. Reiki master

       

Copyright © 2009 healer.no, sidene er beskyttet av Åndsverksloven.

Walter Pøsinger Råen Alstads Facebook-profil