Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!
 

LINKER OG ANBEFALTE TERAPEUTER

Walter André Råen `s anbefalte alternative terapeuter og andre linker.

Dette er terapeuter som jeg vet jeg kan gå god for personlig og som jeg jevnlig har kontakt med. Ellers er det helt sikkert mange seriøse redelige terapeuter der ute. Kunne her hatt med flere enkelte terapeuter som skiller seg klart ut som helhetsterapeuter og engler i helsesystemet vårt  men forholder meg til alternative behandlere på denne listen.

I dagens jungel av alternative terapeuter får jeg også henvendelser om jeg kan anbefale noen innen healing og kanaliseringer m.m. Også tilbakemeldinger om en del useriøse terapeuter dessverre. men blir feil av meg å skrive ned navnene på disse De får ta sin egen lære på veien . Mange som har vært kjente healere i lang tid men gått feil på veien Synd for både dem selv og deres klienter. Derfor legger jeg ut disse som jeg tør anbefale som seriøse terapeuter som en anbefaling fra min vurdering. Trenger ikke være noe galt med det valget du tar som din terapeut men disse på denne listen tør jeg gå god for. Mange som jeg ikke kjenner til som helt sikkert er veldig seriøse og flinke terapeuter. Om man ikke merker noen som helst forandring på noen måte etter tre ganger hos healer oppfordrer jeg til å prøve en annen healer. Dette gjelder både hos meg og hos andre healere. Ikke alltid den healeren du kommer til er den rette energien for å hjelpe alle. Samme gjelder medier (kanaliseringer) og synske Noen gang kan det være lurt å søke en annen terapeut sin hjelp. Ikke bruk en formue på behandling om den ikke hjelper deg.

Healer Steinar

På messer rundt i landet

Fint lys sjel

Rafael Gyldenrose esoteriske senter

http://www.jordenslys.com/id10.html

Erfarne sterke terapeuter lærere.

Monica.  i Trondheim.

Driver blant annet med kanalisering, kursing og healing Også omreisende virksomhet

 E-mail til Monica 

------------------

Dyveke Winge Oslo  

www.dyvekewinge.com

www.dyvekewinge.org

Dyveke driver blant annet med kanalisering, kursing og healing  

------------------

I Midt Norge området anbefaler jeg  healer Tone i Malvik som jeg anbefaler som en meget sterk healer. Er en flink terapeut og en fin sjel

Tlf nummer kan fåes av meg

------------------

Link til trollsmed Lises side

Anbefales

 

 

------------------

 

hva er healing

Healing-seansen

Hva er fjernhealing Mer om Walter

Aura farger

Chakra

Visdomsord

Les min gjestebok

 

Andre linker til norske websteder som  har et alternativt/spirituelt innhold . Linkene er rangert alfabetisk.

 

Alternativ Guiden
Alternativ medisin, nyheter, butikker, behandlere og oversikter.

 

 

Alternativ Helse
Alternativ Helse er en side for deg som vil vite mer om kropp og sjel, samt kost og ernæring.

 

AlternativKatalogen.no
Startside for det alternative miljøet og for alle de som er søkende innenfor alternative temaer.

 

Alternativopplysningen
ALTERNATIVopplysningen har oversikten over hvem, hva og hvor i alternativbransjen i Norge.

 

Alternativt Nettverk
Forum og magasin om alternativ livsstil og medisin, selvutvikling, økologi og global bevissthet.

 

Alternativmedisin i Norge
Informasjon om alternativmedisin og naturmedisin. I tillegg har de mange aktuelle artikler. Stor database over behandlere.

 

Amma.no
Amma er en bemerkelsesverdig og selvoppofrende mystiker og en av de mest inspirerende spirituelle ledere i vår tid. Amma mottok Gandhi-King fredsprisen i 2002 og hennes humanitære hjelpearbeid fikk samarbeidstatus av FN i 2005.

 

Art of Living Foundation - Norge
Ikke-profitterende organisasjon etablert av Sri Sri Ravi Shankar som driver med pusteøvelser, yoga, meditasjon, satsang, frivillig arbeid og kunnskap om sinnet.

 

Arwen
Alternativ netthandel. Det selgers bøker innen alternativ livstil, religion & bevisthetsutvikling. I tillegg selger de meditasjons cder, krystaller, smykker, tarotkort + mye mer. Driver også alternativ butikk utenfor Bergen.

 

Astrologiskolen Herkules
tilbyr kvalifisert undervisning i form av grunnkurs for nybegynnere og profesjonell utdannelse med 2 eller 3-årig studieforløp samt et fleksibelt og spennende nettstudie. Vi har klassisk og esoterisk pensum og en sterk faglig stab med både nasjonale og internasjonale kapasiteter.

 

Damanhur
Damanhur er blitt et internasjonalt senter for spirituel utvikling. Damanhur ligger i Nord Italia ved foten av Alpene. Damanhur besøkes årlig av tusener av mennesker for å studere deres samfunnsystem og tempelet.

 

Den Ene
Den Ene – Kompetansesenter for livskvalitet - et helhetsenter i Bergen.

 

Den Lille Arkana
Norges Største netthandel innen Alternativ litteratur, Musikk, Tarot, Engle og Affirmasjonskort, Essenser, Yoga matter og mye mer...

 

Den Nordiske Astrologiskolen
Toårig astrologiutdannelse, ettårig tarotskole, konsultasjoner, kurs og foredrag.

 

Det Alternative Huset
Nytt kurs og terapisenter i Bergen med tilbud for både private og bedrifter. Det Alternative Huset har en rekke behandlingsformer og kurstilbud som hjelper deg til personlig vekst og bedre helse.

 

Det grønne rommet
Det grønne rommet driver produksjon av naturmidler/ import og distribusjon av essenser og vibrasjonsmedisin for det Skandinaviske markedet. De har nettbutikk med et av verdens største utvalg av essenser samlet på et sted.

 

Det Gylne Rosenkors
Det Gylne Rosenkorsets Skole baserer sin virksomhet på den gnostiske filosofi. Dette er en moderne organisasjon, men har samtidig dype røtter i fortiden, fordi den står i forbindelse med urgamle mysterieskoler.

 

Det stille rom
Marit Bjortveit er et medie for farger og informasjon for et høyere bevisshetsplan for menneskene. Hun er også klarsynt healer av dyr og mennesker.

 

Dr. Øverbye på nett
Dette nettstedet tar for seg alternativ medisin. Mange artikler og fakta rundt alternativ medisin, terapier og kosthold. Kritisk blikk på skolemedisinen, artikler om medisinens bakside og mye mer.

 

Energica
Bokklubben Energica er en kilde til økede kunnskaper om og for sjel, kropp og sinn. Bokklubben har titusentalls medlemmer som interesserer seg for litteratur, musikk, helse, mystikk og åndelig utvikling m.m.

 

Energiverkstedet
Energiverkstedet arrangerer kurser innen yoga, meditasjon og personlig og spirituell utvikling. Energiverkstedet holder til i Stavanger.

 

Englene.no
Netthandel med englefigurer, englekort, krystaller, laserkrystall, pendler, smykker, fontener og mye annet.

 

Flux
Vitenskap, kunst, filosofi, dialog. Stikkord er essens, ekte, tidløst og enkelt.

 

Framtiden er din
Fokuserer på jordas framtidsmuligheter og hva vi kan vente oss fremover på grunnlag av hvilke valg vi mennesker tar. Vitenskap, spiritualitet og religion er også tema.

 

Fritt Helsevalg
Fritt Helsevalg (FHV) er Norges forbrukerorganisasjon for helsefrihet og alternativ behandling. FHV arbeider for forbrukernes rett til aksept for og økonomisk støtte til alternativ behandling innenfor rammen av det offentlige helsetilbudet.

 

Gaiaforum
Et samlingsted for mennesker som er opptatt av alternativ livsstil. Portal med artikler, nyheter m.m. Diskusjonsforum.

 

Gaianett
Oppdaterte alternative og økologiske nyheter. Debatt og bakgrunnsinformasjon om aktuelle samfunnssaker. Over 1000 alternative og økologiske linker m.m.

 

Holistisk Forbund
Ny stor livssynsorganisasjon som blant annet bygger på erkjennelsen av at alt henger sammen og at det eksisterer en åndelig dimensjon. Forståelsen av og tilnærmingen til denne er basert på egne åndelige erfaringer, personlig ansvar og individuell forståelse.

 

Homeopatinett.no
Webportal for og om homeopati.

 

Humanitys Team
Humanity’s Team arbeider for at en ny spiritualitet skal vokse fram i verden. Dette er en ny bevegelse hvor målet er å skape et verdensomspennende nettverk som kan være med på å endre verden i en annen retning enn den selvdestruktive veien vi tar idag.

 

Iliana Helhetsverksted
Iliana Helhetsverksted drives av Inge Ås, mangeårig terapeut, kursholder og veileder innen personlig utvikling.

 

Kalimera
Nettbutikk.
 

 

Kjerringråd
Kjerringråd sies å være visdom. Vi prøver med denne siden å lage et helt kjerringråd leksikon. Gjør et søk og se om du finner hjelpen du er ute etter. Her vil du blant annet finne kjerringråd for kviser, vorter og hoste.

 

Kosttilskudd AloeVera
Alternativt kosttilskudd basert på den kjente AloeVeraplanten.

 

Mystica Eterna
Et lite og idealistisk forlag med formål å utgi litteratur som omhandler synske Marcello Haugens liv og virke.

 

Møtested for søkende mennesker
Dette er en møteplass, et forum for søkende sjeler. Møtestedet er inspirert av Osho. Han gir deg ikke svarene, men støtter deg i din søken etter å finne ditt svar. Mange artikler, gullkorn og div.

 

Nina`s Shop
Nettbutikk.
 

 

Nordisk Healerinstitutt
Utdannelse i healing - og indre fred.
 

 

Norsk Kornsirkelgruppe
Har som formål å samle og registrere opplysninger om alle kornsirkler som har kommet, eller etter hvert oppstår, i Norge. Hjemmesiden gir en presentasjon av det innsamlede materialet, med tilknyttede foredrag og artikler.

 

Oslo Spirituelle Filmklubb
har som formål å vise film på fast basis innenfor den spirituelle sjangeren. Filmklubben er underlagt norsk filmklubbforbund. Spirituell film handler rett og slett om å finne innfallsvinkler til hvem vi er som mennesker og hvorfor vi er her.

 

Paranormal.no
har som mål å være en norsk portal og informasjonsbase innen det ukjente, det mystiske, det uforklarlige og det paranormale. Paranormal.no vil også rette fokus mot det spirituelle og det alternative.

 

Religioner
Dette nettstedet tar for seg mange religioner og forskjellige tema rundt dem. Artiklene har en religionsvitenskapelig tilnæring og gir deg bakgrunnsstoff til nyheter og aktuelle saker.

 

Sirius
Sirius er et Kurs - og Utdannelsessenter i Haugesund som tilbyr et bredt spekter av foredrag, seminarer, kurs og NNH - godkjente utdannelser.

 

SIS-senteret
SIS-senteret er et senter innen vibrasjonsmedisin med klinikk, kontorer og kurssenter. Senteret har mange dyktige terapeuter i Still Point, Vibrasjonell Akupunktur, SIS Integreringsterapi, Vibrapati m.m.

 

Skrivekroken
skrivekroken.no skriver rimelige og personlige bøker, hefter og kort som omhandler selvutvikling. Utgir også dikt.

 

Spirituell oppvåkning
Spirituell oppvåkning - mennesket er mer enn bare sin fysiske kropp. Portal med mange linker.

 

Sunn Helhetlig Livsstil
Denne gratis hjemmesiden omfatter masse ideer og forslag til hvordan du kan leve en sundt og helhetlig livsstil.

 

Villa Magnolia
Villa Magnolia er tilholdstedet til Grete og Rune Amundsen i Florø. Rune har i mange år praktisert som psykolog. Via sin praksis går han nye veier i å hjelpe oss med å lete i vårt eget sinn etter svarene.

 

Yogasenteret
Kurstilbud og mye stoff om yoga, meditasjon, kosthold og åndelig liv.

 

Åndelig Nettverk

Åndelig utvikling i fokus. Nettsted med artikler, bokanbefalinger, diskusjonsforum m.m.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Den gyldne cirkel. dk

http://www.dengyldnecirkel.dk/

 

 

hva er healing

Healing-seansen

Hva er fjernhealing Mer om Walter

Aura farger

Chakra

Visdomsord

Les min gjestebok

 

Spiritualismens 7 prinsipper

1. En beskyttende skaper
I naturen er det en skapende kraft som styrer alt og passer på at alt er i balanse. Kraften er der og påviker at  utviklingen går videre. Denne skapende kraften som er i alt og alle kaller vi skaperen. 

2. Folkets brorskap
Alle folk er like, og alle er av samme familie. Man skal respektere andre, og hjelpe de folk som har behov, det seg være materielt eller åndelig.

3. Aksept av åndenes sfære og englenes embete
Kunnskapen om at ånden går over i en annen sfære når en person dør er en av de viktigste prinsippene i spiritualismen. Fra denne andre dimensjonen kan åndene besøke oss og hjelpe oss. Åpenbaringenes tid er ikke over, den fortsetter nå i vår tid. En ånd kan ikke dø, men vil skifte til en annen form. Engler er ånder som har en annen utvikling en den jordiske, og er her for å hjelpe oss.

4. Sjelens evige liv 
Vår sjel er vår personlighet. Under svangerskapet blir fosteret beriket med en ånd. Gjennom livet utvikler ånden seg sammen med oss til vår sjel. Ved døden går vår sjel tilbake til åndeverden, som en beriket ånd, med nok et livs erfaring med seg. Vi er primært sett ånder som besøker jorden en kort stund. Vår menneskelige form er kun av kort varighet. 

5. Personlig ansvar
Årsaken til at vi har blitt inkarnert på jorden er at vi som ånder skal lære og utvikle oss. Vi må ta personlig ansvar for vår læring og våre gjerninger og våre tanker.

6. Belønning og gjeld for våre gjerninger
Den universelle naturloven sier vi utvikler oss via å vise kjærlighet og at rettferdighet alltid vil komme. Vi er ansvarlige for våre handlinger, kommunikasjon og for våre tanker. Vi må gjøre positive gjerninger for å utvikle oss spirituelt. Hvis vi ikke gjør det må vi gjenta våre leksjoner og liv til vi har lært. Helvete eksisterer ikke og man straffes ikke direkte, men man vil heller ikke gå videre i sin utvikling. På denne måte opparbeider man en slags gjeld til seg selv

7. Evig utvikling for alle sjeler.
Spirituell utvikling er vår eget ansvar. Målet for sjelen og ånden er å lære mer og komme nærmere Guds guddommelige kraft. Gjennom våre tanker, uttalelser og handlinger vil vi kunne utvikle oss til å bli bedre mennesker og øke vår forståelse.  

Link til hele filmen The secret:

Here is "The Secret"

http://www.universallawstoday.com/secret.html

Denne siden er laget av Walter André Råen

Spirituell healer og åndelig veileder men først av alt medmenneske.Energiballansering, healing, chakrahealing, samtaler , reiki, fjernhealing, avspenning, affirmasjoner, meditasjon, rensing av hus og områder, div kurs m.m.Også omreisende virksomhet med behandlinger og div kurs. Diploma in spiritual healing fra Indian Istitute of alternative medicines.Affilliated to the open University for complentary medicines. Reiki master