Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

Vær hilset kjære medmenneske og velkommen til Walter Andrè Råen sin hjemmeside.

Tar full avstand fra all reklame  øverst og underst på sidene her. Noe som følger med på domenet her og jeg kan dessverre ikke fjerne de.

Translate my pages to the language you want here:

http://translate.google.com/

 Go to this link and paste the page address you want translated, for example, this front: http://healerwalter.angelfire.com/index.html

 Just copy and paste the URL into the translator

Copyright © 2009 http://healerwalter.angelfire.com/  Walter Andre Råen. Sidene er beskyttet av Åndsverksloven.

Vær hilset kjære medmenneske!

 Ønsker dere alle en fin sommer.

 

Walter André Råen. Lekendal/Tempe 7031 Trondheim. Postadresse:Postboks 3622. 7431 Trondheim  

Mobil: +(47Norway) 988 04 675 (Kun sms eller svarer uten avtale om samtale)

E- mail: healer@netcom.no

Tar ikke mot mye nye kunder for tiden så om spørsmål om unntak for deg send meg en mail eller sms med mer informasjon så kan det være jeg kan ta imot deg eller anbefale noen for ditt tilfelle.

 Ikke tlf samtale tilgjengelig for henvendelser nå uten forhåndsavtale på det.

 

Vi er alle healere i gode gjerninger med respekt for andres frie vilje for sin egen vei, og for handlinger som fremmer våre medmenneskers liv, helse,  og åndelige gange i kjærlighet for sin nestes vei og lære  ;-)

We are all healers in good and works with respect for others' free will of its own way,

and for actions that promote our fellows life, health, and spritual walk in love for his s way, and life ;-)

Spirituell healer og åndelig veileder men først av alt medmenneske.Energiballansering, healing, chakrahealing, samtaler , fjernhealing, avspenning, affirmasjoner, meditasjon, rensing av hus og områder, div kurs m.m.Også omreisende virksomhet med behandlinger og div kurs. Diploma in spiritual healing fra Indian Istitute of alternative medicines.Affilliated to the open University for complentary medicines.

 

Hva er healing

Nytt om healing oppdatert juni 2010

Priser

 

Hvordan skjer healingen.

Hva er fjernhealing

Hvordan velge healer som blir rett for deg 

Aura-farger

Chakra og litt om Stener og krystaller

Visdomsord

 

 

Gjestebok

Her har tidligere kunder skrevet om sin erfaring om healing og meg.

 

kurs / Course 2010

 

 

Kurs

 

 

Send mail om interesse for kurs i meditasjon hos meg

 

Nytt om healing

Alternativ.no Spirituelle leger opprettet nettverk

Alternativ behandling inn i varmen

Mer om Walter

 

Litt egne tanker om vår tid og åndelighet

 

Erke engler 

The 72 Holy Masters of God

 Engler alver devaer og lysvesener    

 

Linker

Alternative behandlinger/ råd  om svineinnfluensa

Anbefalte produkter

Ny!

Guds Apotek.pps      (Powerpointfremvisning)

(Takk til Gry for denne) Deler den med dere alle.

 

 

Min hjemmeside fortsetter med gjesteside med mer under musikkvideoer Som dere som kjenner meg som kunde eller kursdeltager vet jeg har som tankegang at vi er kommet som mennesker her på jorda og ikke kun i åndelig vesen Så derfor er det å godta seg selv på jordisk plan shakra for shakra opp for så videre på de øverste shakra viktige prinsipper i min lære. Om man glemmer å starte fra kjeller og opp blir huset ikke det man egentlig søker. Der er det jeg stritter mot i mange av de alternative lærermesterne

De glemmer å bygge opp grunnmuren... Ser på urkulturiske som påminnelse på dette og hedrer spesielt det indianske der.

 

 

 

Mine sider er besøkt 

HPShopping Coupons
HPShopping Coupons

 ganger siden jeg la ut mine første sider om healingen og alternative  emner  da jeg startet fast med min healingpraksis i 1998.

 

   

   

  

Contact Innformasjon

Kontaktinnformasjon for  og spirituell healer  Walter André Råen

Lekendal/Tempe 7031 Trondheim Postadresse:Postboks 3622. 7431 Trondheim  

Mobil: +(47Norway) 98804675 (Kun sms eller svarer uten avtale om samtale)

E- mail: healer@netcom.no

 

Gratis tlf samtaler til andre med skype, videosamtaler og direktemeldinger på Internett.

I tillegg får du billige samtaler til hvor som helst i verden.

Last ned Skype  
http://www.skype.com/intl/no/download/skype/windows/

 Guest book for spiritual healer Walter Andr Raaen 
 

Gjesteboken til spirituell healer Walter André Råen

Spirituell healer og åndelig veileder men først av alt medmenneske.Energiballansering, healing, chakrahealing, samtaler , reiki, fjernhealing, avspenning, affirmasjoner, meditasjon, rensing av hus og områder, div kurs m.m.Også omreisende virksomhet med behandlinger og div kurs. Diploma in spiritual healing fra Indian Istitute of alternative medicines.Affilliated to the open University for complentary medicines.

Ser helst at kunder av meg  skriver her for å dele sin erfaring med de som ikke er så kjent med alternativ behandling

 Takker for alle innlegg på gjestesiden. Mange som ikke kjenner til healing og da kan det være greit å få dine erfaringer. Om du ikke ønsker å legge ved navn, skriv monogram under innlegget eller skriv anonym. Gi beskjed om du ønsker innlegget anonymt. Beklager om du ser jeg mangler ditt innlegg. Har tidligere hatt problemer med mailboksen på disse sidene. Både  Mailer og dato ble borte.  Send inn på nytt om ditt innlegg mangler.

Spørsmål ber jeg om sendes på mail og ikke legges inn her da det vil bli slettet.

Tar avstand fra all reklame om såkalte synske mm tilført som reklame i denne gjestesiden også.

Useriøse beskjeder blir slettet og ip adressen oppsporet og dato klokkeslett notert ned.
Eksempelvis har siste tullmelding "Kim" Ip adresse: 84.211.40.207 og Navn: "Ove"
Ip: 79.160.145.14

Tilbakemeldinger om siden  


get this gear!

 

Spirituell healer og åndelig veileder men først av alt medmenneske.Energiballansering, healing, chakrahealing, samtaler , fjernhealing, avspenning, affirmasjoner, meditasjon, rensing av hus og områder, div kurs m.m.Også omreisende virksomhet med behandlinger og div kurs. Diploma in spiritual healing fra Indian Istitute of alternative medicines.Affilliated to the open University for complentary medicines.

Hvordan velge healer

I forhold til at det er en jungel av alternative behandlere (både seriøse og  useriøse)  etter hvert har det blitt vanskelig å velge hvem og hvilken behandling som  er rett.

Er  bare slik at når det de siste årene har blitt mer snakk om alternativt åndelighet og healing har det og sin bakside Noen ser butikk i dette eller har behov for å tilegne seg de er, kan noe uten at det er slik, men det er ofte slik at de selv ikke har sin ståsted i livet ennå og tror de ser en løsning gjennom å "bli " terapeut. eller sjamaner... Er ikke mange av de som egentlig burde ha lov til å bruke den tittelen Er ikke en haug av sjamaner eller medisinmenn i urkulturene heller. Har man samisk eller indiansk gener i seg eller noen i slekta som har hatt evner  vil ikke det si det samme som at man har evner for dette selv.

Er lett å kopiere sider og tekst fra andre terapeuter å annonsere uten å ha noe som helst dybde og kunnskap evne for å holde på med behandlinger mm. Masse kurs både seriøse og mindre seriøse å gå på og noen er vel ubevist useriøs og andre kynisk for materielle grunner eller status.  Skiller seg ofte veldig ut disse annonseringene. De lover helbredelse Lokker med masse kurs og kursreiser til andre land eller netthandelbutikk.

Forstår det kan være vanskelig for folk å sile ut og at de er eller blir skepsis.

Vil gjerne også poengtere at det er mange seriøse og som jobber i hjertet for å hjelpe sine medmennesker og at disse og blir skadelidende pga at de useriøse ødelegger ryktet til alternativ behandling

Derfor blir det opp til de som søker terapeut behandler å sjeldne på hvem de bør velge.

Slik er det jo også med andre yrkesgrupper.

 En terapeut som er seriøs har som regel den beste annonsering ved godt rykte og blir kjent gjennom de som har blitt ført til terapeuten.

Vær kritisk Følg mavefølelsen din og ikke la deg sjarme av markedsføring. Mange som markedsfører seg gjennom ukeblader lokalaviser internett og informasjons kontakt sider på nettet, men dessverre mye kopi av andres kunnskap uten egen integrert kunnskap og  evnenrr hos enkelte.

Før var det ikke særlig status å si man var healer da folk ikke var særlig åpen for slikt og det var resultatene man hadde som ble annonseringen Nå er det ikke slik mer og da får folk denne valg problematikken. Har ofte følt de siste årene at jeg ikke har ønsket å kalle meg healer da det har blitt slik det er blitt innen det alteranitive så foretrekker mer å bruke medmenneske jeg, men  det er jo healing jeg driver med så ...

Desverre blitt mye useriøst i det alternative nå når det er "stuerent" blant folk.

I den forbindelse har jeg noen hovedråd innen området healing eller medier og andre alternative terapeuter . Om terapeuten garanterer helbredelse er det et stort varsko .... Ingen kan love dette!!! Tyder mer på lokkeannonsering , og mangel på ydmykhet etter min mening. .De fleste seriøse healere trenger ikke å annonsere på en slik måte eller " skryte" på seg helbredelse Ydmykhet for å være et redskap og la prosessene bli slik de skal bli er det viktigste... .

Noe av det tristeste jeg har sett som healer er når det  annonseres helbredelse mm av enkelte terapeuter og skuffelsen i øynene til pasienten etter behandling uten resultat. Har observert dette selv på alternativt treff og kunne grått av å se dette. Vært med i det alternative miljøet så mange år at jeg dessverre har observert slike terapeuter , både fra Norge og andre land...

Er greit at terapeuter tar betaling da de skal leve og bruker sin tid på dette, men skyhøye betalinger burde og være et varsko hos folk. Hører om betalinger på 1000 kr og oppover og undrer meg over seriøsiteten i slikt. Etter min mening bør summen aldri bli høyere enn  600 kr for en behandling.(Ofte er det jo heller ikke mer enn 30 til 45 minutt enkelte bruker på behandlingstimen.) Min mening ang pris dette...;-) da man aller helst ville ha unngått betaling.... Det beste er når man får frivillige gaver i form av penger tilbake for tiden man bruker da man som sagt gjør dette av hjerteenergi og bruker av sin tid til dette,  og man skal også leve av dette enkelte ganger da man velger å hjelpe med sin tid med dette istedet for annet yrke.

Om du finner en healer du ønsker å prøve og har gått til denne i  3 behandlinger og ikke noe som helst  skjer.... Slutt hos denne, eller finn en annen. Etter en til tre behandlinger burde noe ha skjedd :-)

Spirituell healer og åndelig veileder men først av alt medmenneske.Energiballansering, healing, chakrahealing, samtaler , reiki, fjernhealing, avspenning, affirmasjoner, meditasjon, rensing av hus og områder, div kurs m.m.Også omreisende virksomhet med behandlinger og div kurs. Diploma in spiritual healing fra Indian Istitute of alternative medicines.Affilliated to the open University for complentary medicines. Reiki master

 

 

 

 

Spirituell healer og åndelig veileder men først av alt medmenneske.Energiballansering, healing, chakrahealing, samtaler , reiki, fjernhealing, avspenning, affirmasjoner, meditasjon, rensing av hus og områder, div kurs m.m.Også omreisende virksomhet med behandlinger og div kurs. Diploma in spiritual healing fra Indian Istitute of alternative medicines.Affilliated to the open University for complentary medicines.

 

Denne siden er laget av Walter André Råen

 

Copyright © 2009 http://healerwalter.angelfire.com/  Walter Andre Råen. Sidene er beskyttet av Åndsverksloven.

 

E- mail: healer@netcom.no

De som ikke føler kjærligheten trekke seg som en elv, de som ikke drikker daggry som en kopp kildevann eller tar solnedgang som kveldsmat, de som ikke ønsker å endre, la dem sove. (M. J. Rumi)

Those who don't feel this Love pulling them like a river, those who don't drink dawn like a cup of spring water or take in sunset like supper, those who don't want to change, let them sleep. (M. J. Rumi)

 

  • Tar full avstand fra all reklame helt øverst og helt underst på sidene her og inne som reklame på gjesteboken. Noe som følger med på domenet her og jeg kan dessverre ikke fjerne de men ikke noe eller noen jeg kan gå god for.