Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

Anbefalte produkter

Ny!

Guds Apotek.pps      (Powerpointfremvisning)

(Takk til Gry for denne) Deler den med dere alle.

 

 

Anbefalte tidligere  produkter her som ble solgt gjennom nettverksmarkedsføring medlemskap og nettverk. Har fremdeles tro på disse produktene, men er blitt sterk motstander av denne salgsformen da jeg ser at selv om produktene kan være ganske ok, er nettverket og menneskene som forhandler som oftest ute etter ren profitt og uten kunnskap om sine produkter. Ofte  helt andre ting enn å fremme din helse veldig mange av de har som motiv. Ofte blir de som mener de har blitt hjulpet av disse produktene skjøvet som salgsredskap for kyniske nettverksledere som når man sjekker litt nærmere har sin bakgrunn innen pyramidespill og økonomiske svindelforetak.

Veldig få har bakgrunn og utdannelse innen markedsføring og de produktene de selger. Ofte er grunnen til denne salgsformen ren profitt, sosialt nettverkssøking og har mange negative baksider for de som roter seg inn i dette.

Og informasjonen som blir skaffet til veie ved spørsmål kan regelrett være usanne

Så velger å råde mine lesere og kunder til å oppsøke helsekost butikker  der de vet litt om varene de selger eller utdannede urtemedisiner for å få tak i alternative helseprodukter og IKKE la seg lokke inn i noen som helst nettverk.