Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

Spirituell healer og åndelig veileder, håndspålegger og livsrådgiver, men først og fremst medmenneske! 
 

 Energiballansering, healing, chakrahealing, samtaler , reiki, fjernhealing, avspenning, affirmasjoner, meditasjon, rensing av hus og områder, div kurs m.m.Også omreisende virksomhet med behandlinger og div kurs.

 Copyright © 2009 http://healerwalter.angelfire.com// Walter Andre Råen. Sidene er beskyttet av Åndsverksloven.

 

Mp3 sang jeg har valgt til siden her Om du vil høre på den trykk her :

(Kan ta noen sec  1 til 2 minutt før spilleren kommer frem. Eventuelt oppdater nettlesersiden din )

Velkommen til Walter André Råen

 

 

Trondheim min fødeby og bosted.

 

 Spirituell healer og åndelig veileder men først av alt medmenneske. Energiballansering, healing, chakrahealing, samtaler , reiki, fjernhealing, avspenning, affirmasjoner, meditasjon, rensing av hus og områder, div kurs m.m. Diploma in spiritual healing fra Indian Istitute of alternative medicines som er tilknyttet til the open University for complentary medicines.
 

 E-mail: healer@netcom.no

Mennesket er som en regnbue, fordi en regnbue vil gi deg det totale perspektivet som mennesket kan bli forstått i.- fra det laveste til det høyeste. Regnbuen har syv senter i sitt indre. 
Allegorien med de syv er urgammel. I India har forklaringen tatt form av syv chakraer: Det laveste er muladhar, og det høyeste er sahasrar, og mellom disse er det fem trinn, fem flere chacraer. Mennesket må passere gjennom alle disse syv chakraene-syv trinn mot det guddommelige

Allsidig  annen yrkeserfaring så ramser ikke opp cv her ;-) Tidligere utdannet EDB Markedsøkonom med sidemodus i organisasjon og ledelse, noe annen utdannelse innen butikkfag data og også i hestefaget mm. .

 

   Litt om min bakgrunn innen alternativ medisin.

Gikk fra siste yrke i 1998 som var innen reklamebyråer (Utdannet edb markedsøkonom i tillegg til andre yrker før) til å jobbe med healingen fast å gå etter mitt "kall" Hadde tatt imot endel til healing på fritiden før dette med gode resultater på å heale hjelpe.

Takker både gud universet og alle dere jeg har truffet på min vei til der jeg er i dag. Gjelder i alle relasjoner i mitt liv.

Har alltid hatt spesielle evner når det gjelder mennesker og åndelighet, og sanselighet rundt andre energier, på mange områder, men angående healingen "trodde" jeg at jeg ikke visste hva healing var  før  jeg selv var hos en healer og "viste" hva han gjorde uten at han forklarte det. Hadde ubevist healet mennesker  med hjertet hele livet forsto jeg og mange underlige opplevelse forsto jeg nå grunnlaget for. Det å føle fornemme folks energier og noen gang motsetningene på deres energier og tanker i forhold til deres ord. Noe som hadde vært en vanskelig ting å bære med seg i yngre alder. Låste av for mye etter hvert som jeg nå åpnet igjen for da jeg nå forsto hvorfor og hva dette var.  Fikk en helhet i opplevelse jeg har hatt gjennom livet før og etter dette, Også fått tillært meg en del andre kunnskaper, gjennom samarbeide med andre terapeuter disse årene. Har fått opplevd positivt samarbeid med leger og psykologer med det alternative kombinert med samarbeide for helhetens skyld , og til pasientens beste. Spesielt min tid i lære og lysarbeid i Bodø og Mosjøen på senter med flere terapeuter var lærerik.(  Nova Vita og A way to health og med " bror" Josef  )

Også mange andre fine samarbeidspartnere hadde vi med oss på vår felles vei den gang.

Fikk erfare fordelene med å kombinere urtemedisin polaritets terapi, psykoterapi, healing og andre terapiformer.

Min kollega og venn (bror) Josef  hadde dr. grader innen disse feltene I denne tiden var jeg på vei til å studere om emnet healing gjennom samarbeidet med bror Josef og bror Babu i India i samarbeid med et alternativt universitet i India i tanke om at på tid studere å gi ut bok om healing. Mine tanker var dr grad i healing fra skolen der og å skrive en avhandling om healing.

Jeg tenkte det kunne være på sin plass her hjemme for å få frem litt seriøst om healing .og gi en forståelse hva dette er. Dette er av nå  avbrutt og kun bok om healing er under planlegging nå. Mye mer åpenhet om healing er det blitt her i Norge heldigvis.

 Jeg utfører også rensing av hus , leiligheter, områder som det er uro på grunn av fastlåste energier. Gjengangere .som noen vil kalle slikt.

Litt egne tanker og meninger

Jeg tror at flere og flere etter hvert vil få forståelse for hvilken kraft vi mennesker har i oss. Vi er inne i en tid da mye skjer  i oss mennesker, og på denne planeten vi bor på. Jeg tror at uansett hvilken "religion" vi har eller ikke har, vil våre gjerninger mot oss selv og andre få stor betydning for tiden som kommer.  Det kan selvfølgelig være mange som prøver å utnytte denne kraften på gal måte eller driver humbug, men slike mennesker vil vel alltid finnes for å prøve vår evne til å skille mellom rett og galt. Man må likevel ikke sperre av sitt sinn for det som er ukjent. På den måten lærer vi ikke hva som er rett eller galt . Følg ditt hjerte så vet du om dette føles godt og riktig. Dette er mitt  råd til de som er skeptisk til dette. Er av den oppfatning av at vi mennesker i veldig stor grad kunne ha unngått mange plager og lidelser med sterkere bevissthet om oss selv, og tatt bedre vare på kropp og sjel. Hva er da galt med å sette inn det man kan for å hjelpe sin neste med å lindre og prøve å gjøre sitt beste for å helbrede plager og smerter Gode tanker for din neste er  også en slags healing som har en sterk kraft og som heldigvis mange utøver daglig.

Litt om tro

Mener at uansett livstro burde vi alle respektere hverandre og stå sammen i kjærlighet. Etter min mening er ett av de beste rådene i bibelen det om at du skal være mot din neste slik du vil at sin neste skal være mot deg, og at man kun ser flisa i sin nestes øye og ikke bjelken i sitt eget. Vi har  kjempehjelp av hverandre til å bli mer hele mennesker, hvis vi husker på at andre s fliser er en mulighet til å se vår egen bjelke, og til å bearbeide oss selv til å bli bedre å lykkeligere mennesker. Det finnes også mange andre gode råd som er nyttige å tenke over i vår tid. Hvis man leser med hjertet, er bibelen en god retningssnor til oss mennesker. Vi må bare skjelne hva som føles rett i våre hjerter, sjel og samvittighet.

   

Alt godt ønskes 
akkurat 
 DEG


   

 

--------------------------------------------------- 
  Denne siden er laget av Walter André Råen


Copyright

I humor og spøkefull sans.Medlem av :

"Long hair is much more than just a thing of vanity for me. It is tradition.... identity.... and even spirituality.

 When I feel my hair on my back, I am reminded of the years it has taken to grow, and how I too have grown."

Jeg tar  avstand fra de reklamene over og nederst  på sidene.  Ikke noe jeg kan gjøre med da dette er gratis WEB område.